FEJLŐDÉS
MINDEN
TEKINTETBEN

Bemutatkozik a Honda CR-V új generációja gyönyörűen kidolgozott vonalaival és tágas belső terével. A dinamikus, 1,5 literes VTEC TURBO motorral, és a kézi vagy CVT automata sebességváltóval felszerelt autó készen áll, hogy bárhová elvigye, ahová csak akarja.

VIRTUÁLIS BEMUTATÓ

Tekintse meg virtuálisan a CR-V gépkocsit, hogy megismerje a világ legnépszerűbb SUV-jének teljesítményét, stílusát, biztonságát és csatlakoztatási lehetőségeit.

Minden szinten kifinomult.

A sportos és fényűző CR-V modellt az alapoktól kezdve teljesen újragondoltuk, kívül-belül teljesen újraterveztük, egy 7 üléses opcióval.

Fedezze fel a nyílt tereket

Minden egyes porcikáját az alkalmazkodás és a kényelem hatja át.

A CR-V modellt átterveztük, és olyan sima, áramló vonalakat kapott, amelyek soha nem kerülik el a figyelmet. Lenyűgöző belső teret hoztunk létre; olyat, amely luxusszínvonalú, tágas érzetet és bőséges lábteret biztosít mindenki számára. Minden utazás maga az öröm; ha pedig nagyobb helyre lenne szüksége valamilyen nagy, esetlen tárgy szállításához, a CR-V azt minden további nélkül megoldja.

Fedezze fel az új CR-V formatervezését

A mozgás hatalma

A nyílt utakra tervezve.

Rengeteg teljesítményt csalogathat ki hatfokozatú kézi vagy a hétfokozatú automatikus CVT-váltóval felszerelt, fejlett 1.5 VTEC TURBO motorunkból. Az új futóművel kombinálva a vezetési élmény agilis és sportos lélekkel bír. A teljesen új CR-V tökéletes eleganciával és kényelemmel viszi el egészen a célállomásig – csak mutasson rá arra a horizonton és indulás!

Fedezze fel az új CR-V teljesítményét

A LEGJOBB EREDMÉNY A BIZTONSÁGÉRT

Az új CR-V a maximális, 5 csillagos értékelést érte el az Euro NCAP legújabb biztonsági tesztjein.

Minden tevékenységünk alapja elkötelezettségünk a biztonság iránt, és a biztonságos autó ugyanannyira fontos, mint az élmény, amelyet vezetés közben átél. Az új CR-V innovatív formaterve, valamint az aktív biztonsági és vezetéssegítő technológiák csomagja, a Honda Sensing™ együtt a biztonsági technológiák legátfogóbb kombinációját biztosítják a kategóriában.

További információk a Honda Sensing csomagról

Az új Honda CR-V csatlakozik az Euro NCAP által tesztelt többi Hondához: a Jazz, a HR-V és a Civic is a maximális, 5 csillagos értékelést kapta az Euro NCAP szervezettől.

Még több vonzerő

Következő CR-V modellünk új, továbbfejlesztett hibrid hajtáslánccal lesz kapható.

Most a világ legkedveltebb SUV-je még nagyobb szerephez jut a mai vezetési körülmények között intelligens, rendkívül fejlett hibrid hajtásláncával. Zökkenőmentes és izgalmas vezetési élményt nyújt Önnek, bárhová is tart, a sportos teljesítményt kiváló gazdaságossággal és alacsony károsanyag-kibocsátással ötvözve.

Emelje magasabb szintre

Vigye bele személyiségét!

Számtalan módja van annak, hogy ezt a vadonatúj SUV-t kicsit még inkább a saját képére formálja. Rendelkezésre áll a tartozékcsomagok választéka, valamint számos egyedi elem. Új CR-V autóját felruházhatja azokkal az extra, feltűnő kis vonásokkal, amelyek által az autó igazán a sajátjává válik.

Fedezze fel az új CR-V tartozékokat

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK

Mindent megmutatunk és elmondunk, amire szüksége lehet a döntéshez.

MÁRKAKERESKEDÉSEK

A CR-V ÉS A RÉSZLETEK

Mindenkinek más CR-V-re van szüksége. Tekintse meg teljes modellválasztékunkat!

Műszaki adatok

VIGYE HAZA

Legfrissebb ajánlatainkat végignézve ez könnyebb, mint hinné.

Ajánlataink

A gumiabroncsok címkézésével kapcsolatos részletes információkat az alábbi hivatkozáson talál: [gumiabroncs címkézés]

Mit jelent ez? További információk: [itt]