DINAMIKUS MEGJELENÉS

A népszerű – a sportkupék stílusjegyeivel felvértezett – SUV vonalaiban visszaköszön sportos mivolta. Az új Honda HR-V nem csupán kiváló megjelenésével nyűgöz le: az 1,5-ös VTEC TURBO motorral bármikor indulásra kész.

VIRTUÁLIS BEMUTATÓ

Tekintse meg virtuálisan a HR-V gépkocsit, és ismerje meg e sportkupék stílusjegyeivel felvértezett SUV teljesítményét, biztonsági funkcióit és csatlakoztatási lehetőségeit.

LENYŰGÖZŐ STÍLUS

A szemet gyönyörködtető vonalak kiteljesítik a prémium érzést.

Az új HR-V-t teljesítményre terveztük. Friss, sportos alakját az autó elejétől a végéig ívelő vonalak alakítják ki. A roppant tágas belső tér egyedi élményt kínál: szellős és kényelmes légkört az Ön és utasai számára.

FEDEZZE FEL A HR-V FORMATERVÉT

SPORTOS ÉLETVITEL

Erős és gazdaságos.

A HR-V ötvözi a dinamikus vezetést a takarékossággal. Ez a népszerű SUV az izgalmas 1,5-ös VTEC TURBO benzinmotorral és az erőteljes 1,6-os DTEC dízelmotorral egyaránt sportos vezetési élményt kínál.

FEDEZZE FEL A HR-V TELJESÍTMÉNYÉT

EGY PLUSZ DIMENZIÓ

Vigye bele személyiségét!

Számtalan módja van annak, hogy a HR-V-t még inkább a saját képére formálja. Rendelkezésre áll a kiegészítő csomagok választéka – közöttük egy stílusos Aero csomag, amely kiemeli a tömegből –, valamint számos egyedi elem a beltér személyre szabásához. Új HR-V-jét felruházhatja azokkal a személyes vonásokkal, amelyek által az autó igazán a sajátjává válik.

FEDEZZE FEL A HR-V KIEGÉSZÍTŐIT

VIGYE EL EGY KÖRRE

Próbálja ki az új HR-V modellt!

JELENTKEZÉS TESZTVEZETÉSRE

ISMERJE MEG A TÉNYEKET

Tudjon meg többet az új HR-V modellről!

PROSPEKTUS LETÖLTÉSE

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK

Mindent megmutatunk és elmondunk, amire szüksége lehet a döntéshez.

MÁRKAKERESKEDÉS KERESÉSE

A gumiabroncsok címkézésével kapcsolatos részletes információkat az alábbi hivatkozáson talál: [gumiabroncs címkézés]

Mit jelent ez? További információk: [itt]